Şehit Salih Alışkan İlkokulu

Vizyon: Tecrübeli kadrosu ile sürekli gelişim halinde olan, temel eğitim değerlerine sahip, çevresine örnek, mutlu bir kurum olmak.

Misyon: Her türlü donanımlı dinamik kadrosu ve hizmet alanlarıyla birlikte takım çalışmasına önem vererek eğitim sistemimizin belirlediği hedeflere ulaşmak için; sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde sürekli kendini geliştiren, araştıran, sorgulayan, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, kendi mutluluğunun yanında çevresindekilerin mutluluğu için katkı sağlayan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:30 Kulüp Çalışmaları 14:30-16:00
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: e- Twinning , DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ, ÇEDES
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://sehitsalihaliskanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kirazlıtepe Mah. Boğaziçi Cad. No36 Üsküdar/İSTANBUL